Onze liefste mama’s, we zien ze zo graag. Moederdag is de ideale dag om je liefste moeke, mama, plusmama, omi, … in de bloemetjes te zetten.

Een symbolischer geschenk kan je je niet voorstellen! Bloemen vertolken emoties, ze zeggen zoveel meer dan woorden …

Twee extra redenen om voor bloemen te kiezen!
  • Bloemen = Positieve bijdrage aan onze mentale gezondheid
    Bloemen bieden een onmiskenbare bijdrage aan onze mentale gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat bloemen het humeur kunnen verbeteren, stress kunnen verminderen en zelfs het concentratievermogen kunnen verhogen. De kleuren en geuren van bloemen activeren positieve emoties en dragen bij aan een gevoel van welzijn en geluk. Hun aanwezigheid in huis kan een kalmerend effect hebben en zorgen voor een positieve boost in ons dagelijks leven.
  • Bloemencreaties = duurzaam
    Wist jij hoeveel inspanningen onze Belgische en Nederlandse kwekers doen om hun bloemen zo duurzaam mogelijk te telen? Ze zetten alle middelen in om energie te besparen door het werken met zonne-energie, warmtepompen … De grond waarin de bloemen groeien wordt met de grootste zorg behandeld om zo weinig mogelijk bestrijdingsmiddelen te moeten gebruiken. En als die dan nog moeten gebruikt worden, kiezen ze voor biologische middelen. Ook steekschuim heeft een duurzaamheidsproces doorgemaakt. Smithers-Oasis staat garant voor een ethische en duurzame verwerking van hun producten en gaat constant op zoek naar nieuwe biologisch afbreekbare ondergronden.
Bloemen zijn een heel persoonlijk geschenk:  voor iedere mama is er een bijzondere creatie!

Voor mama’s die houden van oranje tinten, van bijzondere bloemen, van wol en beweging

Voor mama’s die houden van fashion: een bloemenhandtas met trendy lila bloemen

Voor mama’s die houden van bijzondere bloemen in bijzondere vaasjes

Voor mama’s die houden van creatief bloemwerk, een perfecte kleurencombinatie en exclusieve materialen en voor wie elk detail belangrijk is

Voor mama’s die dromen van de zon, van zonnebloemen en zonnige vazen

Voor mama’s die houden van vintage en van de bijzondere kleurencombi blauw en geel

Voor mama’s die we moeten missen, maar die we voor altijd in ons hart dragen

Op zoek naar nog meer inspiratie? Neem dan zeker een kijkje op ons nieuw Informatie, Inspiratie en Kennisplatform FLOREVIEW www.floreview.com

OP ZOEK NAAR TECHNISCHE KENNIS? Dit vind je in ons luikje Ontdek/Lessen